Stocksunds Knatteskola
Knatteskolan 2017, börjar på lördag 26 augusti!

Lördagen den 26 augusti är vi igång med vår populära Knatteskola igen! KL 0930 samlas vi på Stockan för att njuta av den glädje som fotbollen ger.  Välkomna alla flickor och pojkar födda -10, -11 och -12 att vara med!!. För många är det såväl en fortsättning som början på något nytt! Det spelar ingen roll – alla är välkomna att deltaga på sina egna villkor! Vi blandar lek med allvar och träningar med lättsamma matcher. För alla knattar som är födda 2010, bildar vi så småningom tom ett lag som får spela sina första matcher!

Med glädje skapas prestation som ger framgång i livet. Varje tillfälle med SIF:s Knatteskola skall vara ett positivt minne. Är du född 2010, blir Grodorna din symbol och märke på tröjan, är de född 2011, blir Spindlarna din symbol och är du född 2012, blir Drakarna din symbol. Vi kör varje lördag till den 14 oktober. Du anmäler dig till Knatteskolan på denna länk:

Anmälan Knatteskolan 2017

Avgiften är 1000 kr. Då ingår även tröja och drickflaska!

Om du fortfarande känner dig litet osäker, går det bra att testa kostnadsfritt!

Du anmäler dig på länken:

Testa 1-2 ggr Knatteskolan

Välkommen!

Förälder-anmäl dig som ledare!

Till Knatteskolan söker vi även föräldrar som ledare! Du genomgår en mindre utbildning och tar del av olika övningar. Om du är intresserad, anmäler du dig här Ja, jag vill delta som ledare i Knatteskolan

Frågor: Tveka inte att kontalta Christian Ljungdahl, som ansvarar för Knatteskolan!

Knatteskolan@stocksundsif.se

Vill du redan nu ha mer info, vv kontakta Christian Ljungdahl på tel 0707625745 eller knatteskolan@stocksundsif.se

STÖTTA STOCKSUNDS IF