Stocksunds IF
Fotboll
Alla barn, födda 2010!!-Välkommen på Innefotboll en gång i veckan!
2017-11-07 12:59

 Varje måndag spelar vi fotboll i Vasaskolans gympasal kl 1600-1700! Som vanligt mycket fart, matcher och roliga övningar som förhoppningsvis spär på killarnas lust att spela fotboll överallt!


Vi kör därefter varje måndag tom mars, med uppehåll för de olika loven.

Said är vår tränare och fortsätter så när den ordinarie säsongen börjar igen i april.

Avgiften är 1100 kronor och Ni anmäler Era killar på länken http://simplesignup.se/event/104177-vinterknatteskola-grodor-spindlar-o-oedlor


Har ni frågor, vv kontakta Christian Ljungdahl på tel 0707625745

Stocksunds IF - Vad står vi för
2017-04-13 14:53

Stocksunds IF är en breddklubb. Vårt övergripande mål är att så många barn som möjligt i Stocksund ska vilja spela fotboll så länge som möjligt. Oavsett vilken nivå man befinner sig på. Inom varje årgång finns det ETT lag, dit alla är välkomna. Att vinna är kul, men den största vinsten är att känna delaktighet och vara med i upp- och nedgång. Därför har vi ingen nivåindelning, därför gäller lika speltid gäller för alla och vi tillämpar inga toppningar. Vi är ETT lag!

 

Våra träningar är öppna, dvs du väljer själv hur mycket du vill träna(1- 3 ggr per vecka april-nov, samt samt 1-2 ggr/vecka jan-mars). Vi uppmuntrar att du även håller på med andra sporter!

 

För att få veta mer om hur vi bedriver vår verksamhet ber vi dig ta del av vår Handledarbok som du hittar via denna länk http://www.sportadmin.se/hemsida/docs/323/6853/Handledarbok%20SIF%202015.pdf.


Som enda fotbollsförening i Stocksund och Djursholm, följer vi fullt ut Riksidrottsförbundets rekommendationer om barnidrott. Läs mer om vad det egentligen innebär under http://www.sportadmin.se/hemsida/sida/?ID=66741.

Danderyds Ungdomsledarstipendium till Said! Stocksunds IF är oerhört stolta att ha Said Hossayn som chefstränare i klubben. Som ett bevis på Saids framgångar som tränare har Said erhållit Danderyds kommuns Ungdomsledarstipendium. Juryns motivering: "Said Hosayn utvecklar som ingen annan träningar med glädje och lekfullhet. Han har ett långsiktigt engagemang i lagens utveckling och kommer mycket väl förberedd till samtliga träningstillfällen. Said har också en lika sällsynt som uppskattad förmåga att se alla barn och ungdomar oavsett färdighetsnivå, vilket gör att fler barn väljer att bli kvar i klubben och utvecklas tillsammans med sitt lag."
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSORER
LAGFÖRSÄLJNING