Tjejer o killar födda 2011-13! Knatteskolan börjar lördagen den 14 april!
2018-02-25 15:33

Lördagen den 14 april kl är vi igång igen! KL 0930 samlas vi på Stockan för att njuta av den glädje som fotbollen ger.  Välkomna alla flickor och pojkar födda -11, -12 och -13 att vara med!!. För många är det såväl en fortsättning som början på något nytt! Det spelar ingen roll – alla är välkomna att deltaga på sina egna villkor! Vi blandar lek med allvar och träningar med lättsamma matcher. För alla knattar som är födda 2011, bildar vi så småningom ett lag som får spela sina första matcher!

Avgiften år 1850 kr- då ingår tröja, drickaflaska och en fotboll!

Med glädje skapas prestation som ger framgång i livet. Varje tillfälle med SIF:s Knatteskola skall vara ett positivt minne. Är du född 2011, blir Spindlarna din symbol och märke på tröjan, är de född 2012, blir Drakarna din symbol och är du född 2013, blir Ödlorna din symbol. Vi kör varje lördag till den 14 oktober.

Anmäl dig här!:

Anmälan Knatteskolan 2018

Om du bara vill testa en till två gånger kostnadsfritt, går det bra.

Då anmäler du dig här: Vill du testa Knatteskolan?

Vi börjar lördagen den 14 april och kör fram till lör 16 juni, därefter sommarlov. Återstart lördag den 18 augusti och avslutning lördagen den 13 oktober! Vi kör varje lördag, förutom Kristi Himmelsfärdshelgen!

Vill du redan nu ha mer info, vv kontakta Christian Ljungdahl på tel 0707625745 eller knatteskolan@stocksundsif.se